ßAYKODPOS ! BARKOD BİZİM İŞİMİZ ! ßAYKODPOS ! BARKOD BİZİM İŞİMİZ ! ßAYKODPOS ! BARKOD BİZİM İŞİMİZ ! ßAYKODPOS ! BARKOD BİZİM İŞİMİZ !

110*74 WAX RİBON

  • 60,00 TL
WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Ürün Özellikleri
  • Ürün Kodu: RE00016
  • Barkod: RE00016
  • Kategori: Ribonlar
  • Stok: 20+
  • 110 x 74 metre standart kalitede wax ribon kağıt bazlı etiketlere baskı yapmak için kullanılan en popüler ribondur. Genişliği 25mm’den 250mm’e kadar istenilen her ölçüde üretimi yapılabilen 110 mm * 74 metre wax ribon barkod yazıcı modellerine göre outside ve inside olarak kullanılabilir.

    WAX (65°C/149 F°)

    Wax Ribonlar, çok geniş ve çeşitli etiketleme uygulamalarında yüksek performanslar gösterir. Sektördeki diğer genel amaçlı eko wax ribonlarına göre çok daha güçlü olan standart wax ribonları; daha net, daha siyah ve daha kalıcı sonuç verir.

    Coated Kağıt Etiket ( Kuşe Etiketler )

    Uncoated Kağıt ve Etiket ( Vellum Etiketler )

    Polyetilen Filmler

    Polyproplen Filmler

    KULLANILDIĞI ALANLAR

    Genel Amaçlı Etiketleme

    Yükleme

    Depolama

    Raf Etiketleme

    Perakende

    Tekstil

    Flexible Etiketleme

    STAR DİYAGRAM

    Bu diyagram WAX ribonların vinil üzerine yapılan baskı sonuçlarını göstermektedir. Skala 1 den 5 e kadar olup, 5 en iyi sonucu ifade etmektedir.

    Yüksek Hızda Baskı : 5

    Baskı Kalitesi : 5

    Görüntü Koyuluğu: 5  Diğer waxlar’dan farkı, daha net, daha siyah, daha kalıcı olmasıdır.12/ps (30mm/sn) gibi hızlarda dahi bu performansı korur.

    Dayanıklılık: 4

    Hassasiyet: 3

    Wax Ribonları ; TSC , ZEBRA , GODEX , ARGOX , HONEYWELL , İNTERMEC , SATO , CAP , CİTİZEN , DATAMAX , HPRT , SBARCO , BİXOLON , TOSHİBA , XPRİNTER , AFANDA gibi barkod ve etiket yazılar ile kullanabilirsiniz

    TESLİMAT
     
    Ürünü sipariş verdiğiniz gün, saat 13:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.

    Eğer kargoyu saat 13:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
    Nakliye kutuları geniştir ve mallarınız iyi korunmuş şekilde paketlenir. Kargolarınızda doğa bilecek kargo kaynaklı kırılma, yırtık ambalaj vb sorunlar'da  lütfen kargo tutanağı tutturmayı unutmayınız.
     
    Yükleniyor...